Δεν κρατιέται ο Γιάννης - Το μήνυμά του εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Δεν κρατιέται ο Γιάννης - Το μήνυμά του εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:51 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:57 - 18.07.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανυπομονεί για τις επίσημες υποχρεώσεις της Ελλάδας, με τον Έλληνα σταρ να το δείχνει μέσα από ένα ποστάρισμά του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την δουλειά στο κλειστό του Περιστερίου, με τον σταρ της Εθνικής μας να κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση με εικόνες από την προπόνησή του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Εθνική μας ομάδα μετρούν αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ την Δευτέρα (22/7) η Γαλανόλευκη, με τον Γιάννη στην σύνθεσή της, έχει μια σπουδαία πρόβα τζενεράλε, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό ματς στο Βελιγράδι τη Σερβία.

Στο περιθώριο της προετοιμασίας και των προπονήσεων που έκανε με την Εθνική ομάδα στο κλειστό του Περιστερίου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανέβασε ένα σχετικό ποστ στα social media για τον βαθμό ετοιμότητάς του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του με την Ελλάδα.

«Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» ήταν η χαρακτηριστική «ατάκα» που χρησιμοποίησε στο ποστάρισμά του, το οποίο περιλαμβάνει πολλές από τις ασκήσεις που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «Α. Παπανδρέου».

Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });