Άσχημα τα νέα για την Αυστραλία: Ο Έξουμ χάνει το εναρκτήριο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων

Ντάντε Έξουμ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Άσχημα τα νέα για την Αυστραλία: Ο Έξουμ χάνει το εναρκτήριο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων

Sportal newsroom 19:44 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 26.07.2024

Ανησυχία υπάρχει στην εθνική Αυστραλίας, αφού ο Ντάντε Έξουμ δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων απέναντι στην Ισπανία.

Ο Ντάντε Έξουμ δεν θα δώσει το παρών με την Αυστραλία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 κόντρα στην Ισπανία, καθώς ο παίκτης των Μάβερικς τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό με τη Γαλλία και υπέστη εξάρθρωση δακτύλου.

Η Αυστραλία, που είναι αντίπαλος της Ελλάδας στον όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων, είδε τον Ντάντε Έξουμ να χτυπάει στο δάκτυλο του χεριού κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Γαλλία και αρχικά υπήρχε έντονος φόβος για την κατάσταση του παίκτη. Μάλιστα, υπήρχε το ενδεχόμενο να έχανε ολόκληρο το Ολυμπιακό τουρνουά. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Έξουμ θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα επόμενα ματς.

Η selfie του Αντετοκούνμπο και των διεθνών πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η selfie του Αντετοκούνμπο και των διεθνών πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι έτοιμη για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι σημαιοφόρος μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και έβγαλε την απαιτούμενη selfie.

Οι Μπούμερς θα εμφανιστούν με μεγάλη προοπτική στο Παρίσι για να διεκδικήσουν μία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο ρόστερ τους υπάρχουν ένα... σωρό αστέρια του NBA, αλλά προφανώς και υπάρχει η αγωνία για τον παίκτη των «Καγκουρό», που έχει περάσει από την Παρτίζαν και την Μπαρτσελόνα και από πέρσι έπαιζε με τους Ντάλας Μάβερικς, αλλά θα επανέλθει στο προσεχές διάστημα.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });