H Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για τους λάτρεις του αθλητισμού

Tελετή αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας - Φωτ. IMAGO

H Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για τους λάτρεις του αθλητισμού

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 19:08 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 25.08.2024

Την Ελλάδα πρέπει να επισκεφθούν οι λάτρεις του αθλητισμού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο αφιέρωμα της η ιστοσελίδα «ILM».

Ένα εκτενές αφιέρωμα για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα λάτρευαν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό έκανε η ιστοσελίδα «ILM». Στη λίστα αυτή, λοιπόν, βρέθηκε και η Ελλάδα, η οποία αποτελεί την κατάλληλη χώρα για όσους ενδιαφέρονται με τα σπορ.

Οι λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τη χώρα δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, αλλά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όντας η γενέτειρα της Ολυμπιάδας, σύμφωνα με το ΜΜΕ, η Ελλάδα είναι ένας must προορισμός για όσους αγαπούν τα αθλήματα.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, προέρχονται από την Ελλάδα. Η χώρα που θεμελίωσε τον δυτικό πολιτισμού. Από καλοδιατηρημένα αθλητικά μουσεία μέχρι σύγχρονες εγκαταστάσεις αιχμής, η Ελλάδα είναι ένας προορισμός για πολλούς φανατικούς λάτρεις των σπορ.

Δεν έχετε την πολυτέλεια να παραλείψετε να δείτε την Αρχαία Ολυμπία, την αρχική τοποθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ολυμπία βρίσκεται στην Πελοπόννησο, την ίδια περιοχή όπου βρίσκεται ο Ναός του Διός. Εκεί όπου άναψε η πρώτη Ολυμπιακή φλόγα. Για τους αθλητές και τους σούπερ λάτρεις των αθλητικών αγώνων, ένας άλλος προορισμός που πρέπει να επισκεφτούν στην Ελλάδα είναι η πόλη του Μαραθώνα, από την οποία πήρε το όνομά του και ο μαραθώνιος.

Η ιστορική πόλη βρίσκεται στη γη όπου έγινε η εμβληματική μάχη του Μαραθώνα και το θρυλικό τρέξιμο του Φειδιππίδη από τον Μαραθώνα στην Αθήνα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο του Μαραθώνα και, αν είστε έτοιμοι, να συμμετάσχετε στον ετήσιο Μαραθώνιο της Αθήνας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα στο αφιέρωμά της, για τους λόγους επίσκεψης στην Ελλάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Όσον αφορά την κορυφή, αυτή ανήκει στην Αγγλία σύμφωνα με το «ILM». Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ιαπωνία, την τρίτη η Γαλλία, την πέμπτη οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την έκτη η Βραζιλία και την έβδομη η Ισπανία. Η πλειονότητα αυτών, βέβαια, είναι γνωστές για τις ποδοσφαιρικές τους ομάδες και το «εργοστάσιο» παικτών που έχουν δημιουργήσει ανά τα έτη.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });