Η μέρα, η ώρα και το κανάλι που θα δείτε τον προημιτελικό Ελλάδα - Γερμανία

Η μέρα, η ώρα και το κανάλι που θα δείτε τον προημιτελικό Ελλάδα - Γερμανία

Χρήστος Τσάλτας 01:02 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 01:02 - 04.08.2024

Η Εθνική ομάδα έκλεισε θέση για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά και ταξιδεύει στο Παρίσι, για να αντιμετωπίσει την Γερμανία στο μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Accor Arena.

Σε ρυθμούς προημιτελικού μπαίνει η Εθνική ομάδα, η οποία έκλεισε θέση για την οκτάδα, μετά τη νίκη της Σερβίας κόντρα στο Νότιο Σουδάν με 96-85. Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς έκαναν το... καθήκον τους, σε μια αναμέτρηση που περίμεναν άπαντες στην γαλανόλευκη αποστολή.

Πλέον η Εθνική εστιάζει την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης 6 Αυγούστου, κόντρα στην Γερμανία. Θα είναι το έναν από τα τέσσερα προημιτελικά ζευγάρια που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα, στην Accor Arena του Παρισιού. Εκεί άλλωστε θα γίνει η τελική φάση και θα κριθούν τα τρία μετάλλια του τουρνουά.

Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών - Με ποιον παίζει η Εθνική αν περάσει τη Γερμανία

Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών - Με ποιον παίζει η Εθνική αν περάσει τη Γερμανία

Η πρόκριση στα προημιτελικά ήρθε για την Εθνική ομάδα, που ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την Γερμανία, στο remake του προημιτελικού του EuroBasket 2023. Και στο... βάθος Σάι ή Ουεμπανιαμά.

Σε περίπτωση μάλιστα που οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη καταφέρουν να φτάσουν στην πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά, τότε θα τεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Γαλλια και Καναδά.

Όσο για την ώρα του μεγάλου αγώνα, έπειτα από κλήρωση η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στις 12 ώρα Ελλάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });