Τι έβαλε ο άνθρωπος; Το... μανταρίνι του Γιουλ πάνω από τον Γιάννη (vid)

Τι έβαλε ο άνθρωπος; Το... μανταρίνι του Γιουλ πάνω από τον Γιάννη (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 12:32 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 30.07.2024

Ο Σέρχιο Γιουλ πήρε φόρα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου της Ισπανίας με την Ελλάδα με αποκορύφωμα το απίθανο buzzer beater τρίποντό του πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το 19-22.

Η Ελλάδα ρίχτηκε στη... μάχη με την Ισπανία στην δεύτερη αγωνιστική (30/07, 12:00) της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά στη Λιλ με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Η Εθνική μας ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παίρνοντας προβάδισμα μέχρι και οκτώ πόντους (12-20).

Οι Μπακς ξενυχτούν για χάρη του Γιάννη και της Εθνικής

Οι Μπακς ξενυχτούν για χάρη του Γιάννη και της Εθνικής

Για ακόμη μία φορά οι Μιλγουόκι Μπακς έδειξαν ότι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Εθνικής Ελλάδας ξενυχτώντας για να παρακολουθήσουν το ματς απέναντι στην Ισπανία.

Ωστόσο, ο Σέρχιο Γιουλ ήταν εκείνος που το πήρε πάνω του για τη Φούρια Ρούχα με δύο κρίσιμα τρίποντα, ή αλλιώς τα γνωστά... μανταρίνια του. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης αυτής περιόδου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πάνω του εκτέλεσε ένα τρίποντο με τεράστια καμπύλη για το 19-22, με ένα λέι απ δικό του να ακολουθεί για να φέρει το ματς στον πόντο και την Ισπανία σε απόσταση... αναπνοής από την Ελλάδα (21-22).

Δείτε το βίντεο:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });