Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε την προσπάθεια της Εθνικής κόντρα στον Καναδά
i

© Intime

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε την προσπάθεια της Εθνικής κόντρα στον Καναδά

Sportal newsroom 11:17 - 28.07.2024

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι Έλληνες το ματς της πρεμιέρας των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στην Εθνική ομάδα και τον Καναδά με την τηλεθέαση να χτυπάει... κόκκινο.

Οι Έλληνες το περίμεναν πολύ αυτό το ματς, καθώς 16 χρόνια αποχής από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν πάρα πολλά. Έτσι, όλοι κάθισαν αναπαυτικά για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας απέναντι στον Καναδά στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά.

Το παιχνίδι εξάλλου ήταν αντάξιο των προσδοκιών, αφού η «γαλανόλευκη» έδειξε τον μαχητικό της χαρακτήρα κόντρα στους πολυτάλαντους NBAers του Καναδά και κάθε φορά που εκείνοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έβρισκε τον τρόπο να... ροκανίζει την διαφορά. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με κάρφωμά του πλησίασε σε απόσταση καλαθιού (78-80) γεμίζοντας με ελπίδες τους Έλληνες φιλάθλους. Τελικό αποτέλεσμα, 86-79 υπέρ των Καναδών, όμως αυτή η γλυκόπικρη γεύση της ήττας άφησε και μία ελπιδοφόρα εικόνα για την συνέχεια.

Γιάννης και «Παπ» χρειάζονται συμπαραστάτες: Έβαλαν σχεδόν τους διπλάσιους πόντους απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι μαζί

Γιάννης και «Παπ» χρειάζονται συμπαραστάτες: Έβαλαν σχεδόν τους διπλάσιους πόντους απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι μαζί

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ για την Ελλάδα μπορεί να είχε τα αρνητικά της, είχε όμως και τα καλά της και μέσα σε αυτά φιγουράρει το συγκινητικό δίδυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κώστα Παπανικολάου που μαζί προσέφεραν 51 πόντους στην προσπάθεια της Εθνικής κόντρα στον Καναδά.

Ο κόσμος, λοιπόν, καθηλώθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στον Καναδά, όπως αναφέρουν οι μετρήσεις της Nielsen. Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση της ΕΡΤ1, «χτύπησε» κόκκινο σημειώνοντας μέσο όρο 39,9% στο σύνολο και 41,2% στο δυναμικό κοινό. Το υψηλότερο νούμερο καταγράφηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και άγγιξε το 46,7%.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });