Με Γιάννη, Θανάση, αλλά χωρίς Κώστα και Καλάθη η αναχώρηση της Εθνικής για Σερβία (gallery)

Με Γιάννη, Θανάση, αλλά χωρίς Κώστα και Καλάθη η αναχώρηση της Εθνικής για Σερβία (gallery)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:50 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 21.07.2024

Η Εθνική μας ομάδα αναχώρησε για την Σερβία, εκεί όπου την Δευτέρα (22/7, 21:00) θα αντιμετωπίσει την παρέα του Νίκολα Γιόκιτς.

Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη για το μεγάλο φιλικό με τη Σερβία, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αναχωρεί με 12... +1 παίκτες για το Βελιγράδι!

Μετά τη σημερινή προπόνηση και πριν το ταξίδι, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου και Γιώργος Τανούλης, οι οποίοι ήταν παρόντες από την πρώτη ημέρα, έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στη δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα.

Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι αύριο το μεσημέρι, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος επίσης συνεχίζει θεραπείες, θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο από τους γιατρούς. Στο Βελιγράδι πάντως ταξίδεψε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα στηρίξει με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια της Εθνικής μας.

Οι 12 που θα ταξιδέψουν σήμερα είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });