Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Πύρρος Δήμας στο πλευρό της Εθνικής
i

© Intime

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Πύρρος Δήμας στο πλευρό της Εθνικής

Ευτυχία Οικονομίδου 12:59 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 06.08.2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Πύρρος Δήμας έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γερμανία για τον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία στον πρώτο χρονικά προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πέρασε το κρίσιμο εμπόδιο της Αυστραλίας και με τη βοήθεια της Σερβίας που πήρε την απαραίτητη διαφορά απέναντι στο Νότιο Σουδάν προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης αποσκοπώντας σε κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Να περάσει στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Απέναντί της έχει τα «πάντσερ», που όχι μόνο αποτελούν ένα από τα φαβορί των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά είναι και μία καλοδομημένη ομάδα που παίζει σύγχρονο μπάσκετ. Παράλληλα, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2023 ήταν εκείνη που στο EuroBasket 2022 είχαν αποκλείσει την Ελλάδα ξανά στην φάση των «8».

«Πάμε να τους γαμ@@@με»: Απίθανη κραυγή από τον  Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

«Πάμε να τους γαμ@@@με»: Απίθανη κραυγή από τον Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι πάντα ένθερμος στο πλευρό της Εθνικής και δίνει το σύνθημα στους Έλληνες παίκτες για να συνεχίσουν το καλό ξεκίνημα απέναντι στη Γερμανία στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης» στην «Accor Arena» βρέθηκαν τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας, όσο και ο Πύρρος Δήμας για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, που θέλει να κάνει την υπέρβαση για πρώτη φορά στην ιστορία της. Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες διεθνείς καλωσόρισαν ένθερμα τον άρχοντα των κρίκων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });