Απέραντη θλίψη στους διεθνείς μετά την ήττα-σοκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο (vid)
i

© Glomex

Απέραντη θλίψη στους διεθνείς μετά την ήττα-σοκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο (vid)

Sportal newsroom 18:03 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 07.08.2024

Η Εθνική πόλο ανδρών ηττήθηκε 12-11 από τη Σερβία και έμεινε εκτός ημιτελικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους διεθνείς μας να ξεσπάνε σε κλάματα στο φινάλε.

Η Εθνική πόλο ανδρών γνώρισε ήττα-σοκ από τη Σερβία (12-11) στο τελευταίο δευτερόλεπτο του προημιτελικού κι έμεινε εκτός ημιτελικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι διεθνείς μας παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν σε αυτήν την πικρή εξέλιξη της αναμέτρησης και στο φινάλε ξέσπασαν σε κλάματα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στο ματς, θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» τη νίκη νωρίτερα, αλλά οι Σέρβοι ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και θα παλέψουν για ένα μετάλλιο στο Παρίσι. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });