Ανατριχιαστικός ο Σκουμπάκης: «Είναι εφιάλτης, θέλω να ξυπνήσω και να παίξω ξανά»

Ανατριχιαστικός ο Σκουμπάκης: «Είναι εφιάλτης, θέλω να ξυπνήσω και να παίξω ξανά»

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:10 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 07.08.2024

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Σκουμπάκης στις δηλώσεις του μετά την ήττα της εθνικής ανδρών πόλο από τη Σερβία στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.

Δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο που η Εθνική πόλο ανδρών αποκλείστηκε από τη Σερβία ο Δημήτρης Σκουμπάκης. Ο 26χρονος διεθνής μας δεν μπορούσε καλά - καλά να μιλήσει όταν εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ, δήλωσε πως είναι... χαμένος, ζήτησε συγνώμη και κόμπιαζε αφού ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα.

«Συγγνώμη. Είμαι χαμένος αυτή τη στιγμή. Δεν έχω τι να πω. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ για να πετύχουμε και να είμαστε εδώ. Ελπίζω να είναι ένας εφιάλτης και απλά να ξυπνήσω και να ξανά παίξω αυτό το ματς γιατί πραγματικά δουλέψαμε πολύ και λυπάμαι», είπε ο Σκουμπάκης που σταμάτησε για λίγο τις δηλώσεις του φανερά στεναχωρημένος και συνέχισε.

«Λυπάμαι για τους κόπους μας. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Έχει τις μέρες του. Καλές ή κακές, έχει τις μέρες του».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });