Θρίλερ με άσχημο τέλος: Το απίστευτο φινάλε στο Ελλάδα - Σερβία! (vid)

Θρίλερ με άσχημο τέλος: Το απίστευτο φινάλε στο Ελλάδα - Σερβία! (vid)

Sportal newsroom 18:06 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 07.08.2024

Η Ελλάδα κατάφερε να ισοφαρίσει 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όμως δέχθηκε το γκολ του αποκλεισμού αμέσως μετά από τη Σερβία.

Αυτό είναι που λέμε... «κρίμα κι άδικο». Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έπαιξε τη χρυσή Ολυμπιονίκη Σερβία μέχρι τέλους, ισοφάρισε τον αγώνα (11-11) έξι δεύτερα πριν το φινάλε αλλά οι «πλάβι» δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και πήραν τη νίκη με 12-11 με γκολ του Γιάκσιτς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο χρονικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος οι Σέρβοι ήταν πιο ψύχραιμοι και αναδείχθηκαν νικητές στο απόλυτο θρίλερ των τελευταίων δευτερολέπτων.

Μόλις έξι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη η Εθνική μας ισοφάρισε σε 11-11 και όλα έμοιαζαν πως η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι, αλλά στα επόμενα τέσσερα δευτερόλεπτα δέχτηκε το γκολ του αποκλεισμού.

Δείτε το δραματικό φινάλε της αναμέτρησης:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });