Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών το Σάββατο (10/9)
i

© Intime

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών το Σάββατο (10/9)

Sportal newsroom 00:01 - 10.08.2024

Ο τελικό του ακοντισμού με τη συμμετοχή της Ελίνας Τζένγκο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών το Σάββατο 10 Αυγούστου.

Η μεγάλη ώρα για την Ελίνα Τζένγκο έφτασε. Η Ελληνίδα αθλήτρια συμμετέχει στις 20:30 στον τελικό του ακοντισμού. Η Τζένγκο, πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022 στο Μόναχο, στοχεύει όπως δήλωσε σε ένα μετάλλιο. Η συμμετοχή της Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού είναι η τελευταία της ομάδας του στίβου στο Παρίσι.

Στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας η Εθνική πόλο γυναικών ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον Καναδά με στόχο την έβδομη θέση στη διοργάνωση.

Στις 20:30 η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου θα αγωνιστούν στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η 13η θέση που βρίσκονται οι Ελληνίδες αθλήτριες μετά το τεχνικό πρόγραμμα δεν δίνει πολλές ελπίδες για διάκριση.

Αναλυτικά

  • Πόλο

10:00 Ελλάδα - Καναδάς - γυναίκες (αγώνας κατάταξης)

  • Στίβος

20:30 Ελίνα Τζένγκο - ακοντισμός (τελικός)

  • Καλλιτεχνική κολύμβηση

20:30 Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου - ελεύθερο πρόγραμμα

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });