Έμπιντ: «Δεν με ενδιαφέρει ο Γιόκιτς»

Έμπιντ: «Δεν με ενδιαφέρει ο Γιόκιτς»

Νίκος Καλαμπάκας 09:32 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 09.07.2024

Δηλώσεις για την επικείμενη μονομαχία του με τον Γιόκιτς, έκανε ο Εμπίντ.

Η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ προετοιμάζεται για το Ολυμπιακό τουρνουά Μπάσκετ του Παρισίου και ο Τζόελ Εμπίντ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επικείμενη μονομαχία του με τον Γιόκιτς, ήταν λίγο «παγωμένος».

ΗΠΑ και Σερβία θα τεθούν αντιμέτωπες στο Group C της διοργάνωσης και όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων εστιάζει σε αυτό το ματς.

Σε δηλώσεις που έκανε στην προετοιμασία των ΗΠΑ, ο Έμπιντ ρωτήθηκε σχετικά με τη μονομαχία του με τον Γιόκιτς και ο ίδιος ήταν αποστομωτικός:

«Δεν με ενδιαφέρει ο Γιόκιτς. Παίζω για την εθνική μου ομάδα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εστιάζουμε στον εαυτό μας και να προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Όταν θα φτάσουμε στη Γαλλία θα γνωρίζουμε που πρέπει να εστιάσουμε. Αυτή τη στιγμή πρέπει μόνο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι», είπε ο σταρ των Σίξερς.

Οι ΗΠΑ αγωνίζονται σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Καναδά, αύριο Τετάρτη 10.7. Στη συνέχεια θα βρεθούν στο Άμπι Ντάμπι και θα δώσουν φιλικά κόντρα στη Σερβία και την Αυστραλία, αντίπαλο της Ελλάδος στο Παρίσι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });