Εμπίντ για τις αποδοκιμασίες εις βάρος του: «Για μένα είναι αγάπη και σεβασμός, έχω δει και χειρότερα»

Εμπίντ για τις αποδοκιμασίες εις βάρος του: «Για μένα είναι αγάπη και σεβασμός, έχω δει και χειρότερα»

Sportal newsroom 21:15 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 03.08.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε για τις αντιδράσεις των Γάλλων προς το πρόσωπό του σε κάθε αγώνα της Team USA και έδωσε τη δική του οπτική.

Η Team USA ολοκλήρωσε την παρουσία της στη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς απώλειες. Κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο μετέτρεψε το παιχνίδι σε περίπατο, με τον Τζοέλ Εμπίντ να είναι -για ακόμα μια φορά- το... κόκκινο πανί για τον κόσμο στις εξέδρες του Πιερ Μορουά.

Ο JoLo μίλησε για τις αποδοκιμασίες και υπογράμμισε πως αν ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας δεν θα αντιδρούσε ο κόσμος έτσι, ενώ έδειξε να απολαμβάνει τις αντιδράσεις και τις αποδοκιμασίες.

Ο σέντερ των Φιλαδέλφεια 76ερς είπε: «Ήταν δύσκολη απόφαση να αφήσω την πρόταση της Γαλλίας και να ενταχθώ στην Team USA. Επέλεξα να πάω εκεί που νιώθω πιο άνετα. Γνωρίζω όλα τα παιδιά της ομάδας εδώ και πολύ καιρό, νιώθω καλύτερα μαζί τους. Πάντα έλεγα πως ήθελα να πάω εκεί που με ήθελαν. Και με ήθελαν πολύ.

Πολλοί άνθρωποι εκλαμβάνουν τις αποδοκιμασίες ως μίσος, αλλά για μένα είναι αγάπη και σεβασμός. Αν ήμουν ένας μέσος μπασκετμπολίστας δεν θα μου φέρονταν έτσι. Νιώθω ευλογημένος γι αυτή την αλληλεπίδραση με το κοινό. Έχω δει και χειρότερα. Έπαιξα σε πιο εχθρικές έδρες, όπως στα δύο Garden για παράδειγμα. Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Ακόμα και στη Φιλαδέλφεια το κοινό αποδοκιμάζει περισσότερο τους δικούς του παίκτες παρά τους αντιπάλους. Μου αρέσει ο κόσμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με κάνει να θέλω να κερδίσω ακόμα περισσότερο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });