Εμπίντ: «Το ίδιο ταλέντο που υπάρχει στις ΗΠΑ, υπάρχει και σε άλλες ομάδες»

Τζοέλ Εμπίντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Εμπίντ: «Το ίδιο ταλέντο που υπάρχει στις ΗΠΑ, υπάρχει και σε άλλες ομάδες»

Ευτυχία Οικονομίδου 20:31 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 20.07.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για το γεγονός ότι η Team USA απαρτίζεται από κορυφαίους παίκτες, που όμως τώρα έχουν μεγαλώσει θέλοντας να μετριάσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε στους «NYTimes» σχετικά με τις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την Team USA ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο σέντερ των Σίξερς θεωρεί πως όλος ο... χαμός γύρω από την ομάδα υπάρχει επειδή η Team USA απαρτίζεται από κορυφαία ονόματα παικτών παγκοσμίως, οι οποίοι όμως πλέον έχουν μεγαλώσει και δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στον ίδιο βαθμό θέλοντας κατά κάποιον τρόπο να ρίξει τους τόνους.

Οι δηλώσεις του Τζοέλ Εμπίντ:

«Κοιτάτε το ταλέντο που έχουν οι ΗΠΑ, αλλά υπάρχει το ίδιο ταλέντο σε άλλες ομάδες. Και για το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα των ΗΠΑ, πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά είναι μεγαλύτερα. Ο ΛεΜπρόν τώρα δεν είναι ο ΛεΜπρόν που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Άρα είναι μεγάλη η διαφορά.

Θα σας έλεγαν επίσης όλοι, και μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, ο αθλητικός ΛεΜπρόν, ο κυρίαρχος που ήταν πριν από μερικά χρόνια, δεν είναι ο ίδιος που είναι τώρα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ξεγελιούνται από τα ονόματα στα χαρτιά. Αλλά αυτά τα ονόματα έχουν χτιστεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, και τώρα είναι μεγαλύτεροι. Δεν είναι αυτό που ήταν».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });