Εμπίντ: «Θα είχα 50 πόντους μέσο όρο στο NBA χωρίς double teams»

Τζοέλ Εμπίντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Εμπίντ: «Θα είχα 50 πόντους μέσο όρο στο NBA χωρίς double teams»

Sportal newsroom 22:25 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 24.07.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ προχώρησε σε μία ριψοκίνδυνη δήλωση υποστηρίζοντας πως αν δεν επιτρεπόταν το double teams στο NBA θα σκόραρε 50 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο περσινός MVP του NBA, Τζοέλ Εμπίντ, που ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι έκανε μία... καυστική δήλωση όσο αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ο σταρ των Σίξερς, που επιθυμεί διακαώς ένα δαχτυλίδι στον «μαγικό κόσμο» του NBA, ενώ κυνηγά το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα του Στιβ Κερ στο προσεχές Ολυμπιακό τουρνουά, δεν γινόταν να μην εκφράσει το... παράπονό του.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση που του τέθηκε στην εκπομπή «Checkballshow» που βρέθηκε, σχετικά με το πόσους πόντους θα σημείωνε ανά αγώνα, αν οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να τον διπλοματσάρουν, εκείνος με αυτοπεποίθηση απάντησε: «Χωρίς double team θα είχα κατά μέσο όρο 50 πόντους. Θα το κατάφερνα».

Η πιο ακριβή ομάδα στα χρονικά: Τα ετήσια συμβόλαια των NBAers της Team USA ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο!

Η πιο ακριβή ομάδα στα χρονικά: Τα ετήσια συμβόλαια των NBAers της Team USA ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο!

Αν ένας σύλλογος, ήθελε να αποκτήσει όλους τους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν θα έφθαναν στο αφεντικό όλες οι πετρελαιοπηγές του κόσμου. Πρόκειται για το πιο ακριβό σύνολο που έχει υπάρξει, τρεις από τους δώδεκα παίκτες έχουν ετήσιο μισθό άνω των 50 εκατομμύριων δολαρίων και συνολικά η σύνθεση, μαζί με τον κόουτς, ξεπερνά τα 520 εκατομμύρια!

Επιπρόσθετα, ο σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τόνισε: «Σε κάθε κατοχή πρέπει να μου δίνεις την μπάλα και κάθε φορά θα σκοράρω ή θα πάω στη γραμμή των βολών. Οι περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν δύο και τρεις ψηλούς και όλοι έχουν πρόβλημα με τα φάουλ. Ακόμα και με τα double team τα καταφέρνω και οι αντίπαλοι έχουν πρόβλημα με τα φάουλ τελικά».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });