Ερνανγκόμεθ: «Ο Γιάννης είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© FIBA

Ερνανγκόμεθ: «Ο Γιάννης είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει»

Ευτυχία Οικονομίδου 15:18 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 30.07.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξήγησε πως η Ισπανία προσπάθησε να τον περιορίσει για να οδηγηθεί στη νίκη (84-77).

Η Ισπανία κατάφερε να ρίξει στο... καναβάτσο την Εθνική μας ομάδα με σκορ 84-77 στη δεύτερη αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά, ακόμη κι αν η «γαλανόλευκη» μπόρεσε να ισοφαρίσει και να επιχειρήσει τη μεγάλη ανατροπή.

Μετά τη νίκη της Φούρια Ρόχα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε λόγο για την ομαδική δουλειά που την οδήγησε σε αυτό το σημείο, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο του οποίου την δουλειά οι Ισπανοί προσπάθησαν να κάνουν όσο το δυνατό δυσκολότερη.

Οι δηλώσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:

«Ξέραμε πως κάθε παιχνίδι είναι πόλεμος και έτσι ήταν και αυτό με την Ελλάδα. Όμως παίξαμε σαν ομάδα, αμυνθήκαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον Γιάννη. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες κι ο Γιάννης είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα, όμως μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει. Απλώς προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο δύσκολη τη δουλειά του. Πάντα είμαστε εδώ γιατί παρότι δεν έχουμε τις καλύτερες μονάδες του κόσμου, είμαστε οι καλύτεροι ως ομάδα».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });