Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί στις 21 Ιουλίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας «στάση» στο Βελιγράδι

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί στις 21 Ιουλίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας «στάση» στο Βελιγράδι

Sportal newsroom 17:12 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 19.07.2024

Η Εθνική ομάδα σε λίγα εικοσιτετράωρα θα αναχωρήσει για τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας όμως μία στάση πρώτα στο Βελιγράδι για το φιλικό ματς με την Σερβία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας λίγο πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έγινε γνωστό. Συγκεκριμένα, μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα ολοκληρώσει τις προπονήσεις του σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Περιστερίου και την ίδια μέρα η «γαλανόλευκη» θα πάει στο Βελιγράδι για το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έχει κανονιστεί με την Σερβία τη Δευτέρα (22/07, 21:00).

Έτσι την Τρίτη (23/07) θα ξεκινήσει το ταξίδι της ελληνικής αποστολής για τη Λιλ, τον πρώτο σταθμό στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Τις τελευταίες τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους κάνει η Εθνική ανδρών, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες… μέσω Βελιγραδίου.

Την Κυριακή (21/7), θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι.
Εκεί θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας (22/7, 21.00) τη Σερβία στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας.

Την Τρίτη 23/7, από το Βελιγράδι θα αναχωρήσει για τη Λιλ, τον πρώτο της σταθμό στο Ολυμπιακό τουρνουά. Την Κυριακή (21/7) θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ από μέλη της αποστολής, στο γήπεδο του Περιστερίου όπου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προσέλθει το αργότερο στις 13.00. 

Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει από ειδική πύλη του αεροδρομίου όπου δε θα υπάρχει δυνατότητα επαφής με τα μέλη της.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });