Παπαγιάννης: «Kοιτάζουμε τους εαυτούς μας, ξέρουμε τη Γερμανία» (vid)

Παπαγιάννης: «Kοιτάζουμε τους εαυτούς μας, ξέρουμε τη Γερμανία» (vid)

Γιάννης Πάλλας 17:23 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 05.08.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναλύει την μεγάλη «μάχη» των προημιτελικών της Τρίτης (6/8, 12.00) με τη Γερμανία

Την πιο μεγάλη πρόκληση καλείται να διαχειριστεί η Εθνική ομάδα την Τρίτη (6/8, 12.00) με αντίπαλο την Γερμανία στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά!

Οι διεθνείς γνωρίζουν καλά τη σημασία της αναμέτρησης και είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας πολύ σπουδαίας ομάδας, ώστε να βρεθούν στην τετράδα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν για τη μεγάλη πρόκληση και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τον στόχο τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (5/8), ο διεθνής σέντερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Παρίσι. «Το χρειαζόμαστε πάρα πολύ το παιχνίδι, θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι» δήλωσε.

Και συμπλήρωσε: «Πάμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Γνωρίζουμε τι κάνει καλά η Γερμανία στο παιχνίδι της και τι μειονεκτήματα έχει. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κοιτάζουμε τον εαυτό μας, τι κάνουμε καλά, και τι κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς δώσαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Κοιτάξαμε και τις αδυναμίες μας που μας στοίχισαν στα δύο πρώτα ματς, αλλά και στο τρίτο με την Αυστραλία που γύρισε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Είναι προφανές πως οι διεθνείς ζουν και αναπνέουν για τη μεγάλη «μάχη» με τους Γερμανούς. Ξέρουν καλά ότι ο αντίπαλος είναι πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά οι ίδιοι έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και στην αμυντική τους προσήλωση, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });