Στη Χαλκίδα η Εθνική Ανδρών για το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
i

© Intime

Στη Χαλκίδα η Εθνική Ανδρών για το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:31 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 17.07.2024

Στη Χαλκίδα θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών.

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής πόλο ανδρών εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων. Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στη Χαλκίδα από την Κυριακή 16 Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιηθούν διπλές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προετοιμασίας, την Πέμπτη (20/6) και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί επίσημο προπονητικό διπλό. Σημειώνεται ότι η μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού θα ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου.

Οι εκλεκτοί που έχουν κληθεί στην προετοιμασία είναι: Μανώλης Σολανάκης (Απόλλων Σμύρνης), Κώστας Γκιουβέτσης (Πανιώνιος), Νικόλας Παπανικολάου (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Μανώλης Ανδρεάδης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Βαγγέλης Πούρος (ΑΝΟ Γλυφάδας), Νίκος Μητράκης (Υδραϊκός), Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Μανώλης Ζερδεβάς, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Νικολαΐδης (Ολυμπιακός), Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης (Φερεντσβάρος), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης (Νόβι Μπέογκραντ), Κώστας Κάκαρης (Προ Ρέκο).

Θυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα το 2023. Η «γαλανόλευκη» συμμετέχει ανελλιπώς στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού από το 1980 και τη διοργάνωση της Μόσχας.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής ανδρών στον όμιλο των Ολυμπιακών αγώνων

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά. Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Κροατία, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο της Ντόχα, τις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, την Ιταλία και το Μαυροβούνιο. Σημειώνεται ότι η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ηττήθηκε από την Ιταλία στον αγώνα που έδωσαν για τα προημιτελικά του παγκοσμίου της Ντόχα.

Στον δεύτερο όμιλο κληρώθηκαν η διοργανώτρια Γαλλία, η Ουγγαρία, η Ισπανία, η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Σερβία.

Η κλήρωση του τουρνουά Ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων:

Α' Όμιλος: ΕΛΛΑΔΑ, Κροατία, ΗΠΑ, Ρουμανία, Ιταλία, Μαυροβούνιο.

Β' Όμιλος: Ουγγαρία, Ισπανία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Σερβία, Γαλλία.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });