Έμαθε τον αντίπαλό της η Ελλάδα σε περίπτωση που προκριθεί στα νοκ άουτ

Έμαθε τον αντίπαλό της η Ελλάδα σε περίπτωση που προκριθεί στα νοκ άουτ

Νίκος Καλαμπάκας 23:42 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 02.08.2024

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία σε περίπτωση που η Σερβία επικρατήσει του Σουδάν με διαφορά τριών ή περισσότερων πόντων, στο ματς τους Σαββάτου (3/8).

Η Γερμανία ήταν καταιγιστική απέναντι στη Γαλλία, επικράτησε της διοργανώτριας των Ολυμπιακών Αγώνων με σκορ 85-71 και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό τους.

Οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο παρκέ και έφτασαν στην επικράτηση πιο άνετα από όσο και οι ίδιοι θα φαντάζονταν.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ωστόσο, επηρεάζει και την Ελλάδα. Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να περιμένει τον σαββατιάτικο (3/8) αγώνα του Νοτίου Σουδάν με τη Σερβία, εκεί όπου θέλει νίκη των δεύτερων με διαφορά τριών πόντων και πάνω.

Σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα θα είναι στα νοκ άουτ παιχνίδια, ενώ πλέον γνωρίζει και τον αντίπαλό της!

Αυτός θα είναι η Γερμανία. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο μπάσκετ δεν μπορεί να κληρωθεί με την Βραζιλία αφού ήταν στον ίδιο όμιλο και έτσι αντίπαλός της θα είναι η Ελλάδα.

Εφόσον η εθνική μας προκριθεί, το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο αφού τα «πάντσερ» δείχνουν να είναι αγριεμένα και φέτος...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });