Πτώση δύο θέσεων για την Εθνική στα power rankings πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εθνική ομάδα

i

© Intime

Πτώση δύο θέσεων για την Εθνική στα power rankings πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ευτυχία Οικονομίδου 16:41 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 24.07.2024

Η FIBA λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων ενημέρωσε τα power rankings της με την Ελλάδα να σημειώνει πτώση.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στο Παρίσι όπου σε δύο μέρες από τώρα (26/07) θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η FIBA ενημέρωσε τα power ranking της μιας και ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες προετοιμασίας ενόψει του Ολυμπιακού τουρνουά με την Εθνική ομάδα να χάνει δύο θέσεις από την κατάταξη. Από την 6η θέση βρέθηκε στην 8η με τις δύο αντιπάλους της στους ομίλους, την Ισπανία και την Αυστραλία να την προσπερνάνε.

Ο Καλαϊτζάκης «χτύπησε» στο στέρνο το τρόπαιο της Euroleague - Πως αποκαλύφθηκε το νέο του τατουάζ (pics)
EUROLEAGUE

13:51 - 24.07.2024

Ο Καλαϊτζάκης «χτύπησε» στο στέρνο το τρόπαιο της Euroleague - Πως αποκαλύφθηκε το νέο του τατουάζ (pics)

Η FIBA, στο πλαίσιο της παρουσίασης των ομάδων που θα παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρουσίασε την εθνική Ελλάδας και το βλέμμα των περισσότερων έπεσε πάνω στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού. Όχι στο πρόσωπό του, αλλά λίγο πιο κάτω, εκεί όπου έχει κάνει το νέο του τατουάζ...

Έτσι οι ΗΠΑ και η Γερμανία παρέμειναν στην πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα, ακολουθούν η Σερβία και ο Καναδάς που ανέβηκαν από μία θέση και 5η έρχεται η Αυστραλία με πίσω της τη Γαλλία και την Ισπανία και την Ελλάδα στην 8η.

Πλέον και οι τρεις αντίπαλοί της «γαλανόλευκης» στον όμιλο, Καναδάς, Ισπανία, Αυστραλία, είναι πιο ψηλά από την Εθνική στα power rankings, που εκτιμούν τη δυναμικότητα της κάθε ομάδας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });