Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ανδρών

Σπανούλης

i

© Intime

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ανδρών

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:07 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 11.07.2024

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε στις προπονήσεις, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να… γκαζώνει πλέον ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην Εθνική Ελλάδας το χαλάρωμα τελείωσε!

Η ολιγοήμερη αποφόρτιση μετά την πανηγυρική πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες έφτασε στο τέλος της για την Εθνική μας ομάδα και από σήμερα επέστρεψε στην προετοιμασία της για το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου αθλητισμού.

Οι προπονήσεις ξανάρχισαν στο γήπεδο του Περιστερίου και σε αυτές συμμετέχουν και παίκτες που δεν ήταν στη 12άδα του Προολυμπιακού τουρνουά και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες είχαν χωριστεί σε γκρουπ και δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς, μπάσκετ ή φυσικής κατάστασης, περισσότερο σαν επανένταξη πριν επανέλθουν αύριο στην κανονική ροή των ομαδικών προπονήσεων.

Η Εθνική θα συνεχίσει τις καθημερινές προπονήσεις στο Περιστέρι και θα αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (15/7) για τη Θεσσαλονίκη και για τον φιλικό αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο (Τρίτη 16/7, 18.30).

Θυμίζουμε πως για το φιλικό στην PAOK Sports Arena τα εισιτήρια είναι προς διάθεση, με την ΕΟΚ να ανακοινπώνει την έναρξη της διάθεσής τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών θα αναμετρηθεί με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη (16/7, 18.30) στον τελευταίο εντός των τειχών αγώνα της πριν την αναχώρηση για το Παρίσι 2024.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο ΚΓ ΠΑΟΚ στην Πυλαία θα είναι διαθέσιμα από σήμερα (11/7) στις 17.30 ηλεκτρονικά. Μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση με ένα κλικ ΕΔΩ.

*Τα παιδιά έως 5 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο χωρίς εξασφαλισμένη θέση.

*Η ticketmaster είναι αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων των αγώνων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ»

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });