Πρόβλημα στα πλευρά ο Καλάθης
i

© Intime

Πρόβλημα στα πλευρά ο Καλάθης

Ευτυχία Οικονομίδου 17:26 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 30.07.2024

Ο Νικ Καλάθης διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία λόγω πόνου στα πλευρά.

Νέο πρόβλημα προέκυψε για την Εθνική Ελλάδας μετά την ήττα απέναντι στην Ισπανία (84-77), λίγες μέρες πριν τον... τελικό κόντρα στην Αυστραλία.

Ο Νικ Καλάθης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά τη λήξη του αγώνα με τη Φούρια Ρόχα, λόγω έντονου πόνου που ένιωσε στα δεξιά πλευρά, μετά από αγκωνιά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η Εθνική ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός (27π, 11ρ), όμως οι Ισπανοί στο τέλος πήραν τη νίκη (84-77) και πλέον η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια της για πρόκριση στην οκτάδα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με ακτινογραφία και υπέρηχο, έδειξαν ότι ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος και φανέρωσαν κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.

Ο Καλάθης ακολουθεί ήδη παυσίπονη αγωγή και είναι υπό ιατρική παρακολούθηση με το κρίσιμο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του Ολυμπιακού τουρνουά να ακολουθεί την Παρασκευή (02/08, 14:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Νικ Καλάθης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά τη λήξη του αγώνα με την Ισπανία, λόγω έντονου πόντου στα δεξιά πλευρά, μετά από αγκωνιά που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Ο παρακλινικός έλεγχος που έγινε, με ακτινογραφία και υπέρηχο, ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος και έδειξε κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.

Ο Καλάθης ακολουθεί ήδη παυσίπονη αγωγή και είναι υπό ιατρική παρακολούθηση».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });