Το ποστάρισμα του Κώστα Σλούκα με τη φωτογραφία του Σπανούλη

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Το ποστάρισμα του Κώστα Σλούκα με τη φωτογραφία του Σπανούλη

Sportal newsroom 14:56 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 03.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας στηρίζει την Εθνική Ελλάδος, κάτι που απέδειξε με ένα απλό στόρι στο Instgram.

Η Εθνική Ελλάδος έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν, το κλίμα στις τάξεις της είναι κάτι παραπάνω από ενωτικό.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη επί της Ασυτραλίας έκανε ενωτικές δηλώσεις, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι διεθνείς μας είναι ενωμένοι στα καλά και τα άσχημα, όπως θα πρέπει να είναι όλοι οι Έλληνες:

Ηγετικές δηλώσεις Σπανούλη: «Περήφανος που είμαι Έλληνας - Έχουμε ψυχή, είναι θέμα χρόνου να πετύχουμε»

Ηγετικές δηλώσεις Σπανούλη: «Περήφανος που είμαι Έλληνας - Έχουμε ψυχή, είναι θέμα χρόνου να πετύχουμε»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το πείσμα της Εθνικής ομάδας και για την περηφάνεια που νιώθει μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του για να βρεθούν μία... ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει είμαστε μαζί, στα καλά και στα άσχημα. Πρέπει να σταματήσουμε, όταν χάνουμε να είμαστε επικριτές και όταν κερδίζουμε να είμαστε όλοι μαζί. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, είμαστε Έλληνες, αντιπροσωπεύουμε αυτό εδώ το εθνόσημο», είπε ο προπονητής της Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του φαίνεται ότι έδωσαν... ασίστ στον Κώστα Σλούκα. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο φαίνεται ότι στηρίζει τις προσπάθειες των διεθνών μας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο αρχηγός του Παναθηναίκού έκανε στόρι με μια φωτογραφία του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, χωρίς να σχολιάσει κάτι. Είναι όμως εμφανές ότι και ο Σλούκας είναι στο πλευρό της εθνικής και διψάει να δει τους συμπαίκτες του να φέρνουν μια ακόμα διάκριση στη χώρα μας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });