Οι Μπακς ξενυχτούν για χάρη του Γιάννη και της Εθνικής

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Οι Μπακς ξενυχτούν για χάρη του Γιάννη και της Εθνικής

Ευτυχία Οικονομίδου 12:01 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 30.07.2024

Για ακόμη μία φορά οι Μιλγουόκι Μπακς έδειξαν ότι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Εθνικής Ελλάδας ξενυχτώντας για να παρακολουθήσουν το ματς απέναντι στην Ισπανία.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία στην δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά στη Λιλ και οι άνθρωποι των Μιλγουόκι Μπακς, όπως και πολλοί φίλαθλοι των «Ελαφιών» ξενυχτούν για να απολαύσουν την Εθνική ομάδα.

Ο σταρ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δικαίως όλα τα βλέμματα πάνω του στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας την «γαλανόλευκη» στην επιστροφή της στην διοργάνωση μετά από 16 χρόνια.

Με σχετικό post στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του Μιλγουόκι στο «X», οι Μπακς έδειξαν πως ξενυχτούν για χάρη της Εθνικής μας ομάδας και του «Greek Freak». Ελλάδα και Ισπανία ρίχνονται στη... μάχη 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, ωστόσο στο Μιλγουόκι η ώρα είναι τέσσερις τα ξημερώματα. Οι φίλαθλοι των «Ελαφιών» και μέλη της ομάδας των Μπακς είναι στο... πόδι, λοιπόν, από τα άγρια χαράματα για να στηρίξουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Δείτε το post:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });