Πλήθος κόσμου και ζεστό χειροκρότημα κατά την άφιξη της Εθνικής

Πλήθος κόσμου και ζεστό χειροκρότημα κατά την άφιξη της Εθνικής

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:04 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 07.08.2024

Η Εθνική μας μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στην τετράδα των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως δεκάδες Έλληνες φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του.

Με ένα ζεστό χειροκρότημα, αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι υποδέχτηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης την αποστολή της Εθνικής Ανδρών, που επέστρεψε από το Παρίσι και την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.

Η Εθνική μας έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, ενώ οι Βασίλης Τολιόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για τα όσα έζησαν οι διεθνείς μας αυτό το καλοκαίρι.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκε και υ Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος υποδέχθηκε τους διεθνείς μας και τον Βασίλη Σπανούλη, έχοντας μάλιστα θερμούς εναγκαλισμούς με πολλούς εξ αυτών.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });