Χαμός στο φινάλε: Η αψιμαχία του Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με τους Έλληνες διεθνείς - Μπήκε στη μέση ο Σπανούλης (vid)
i

© PrtScr

Χαμός στο φινάλε: Η αψιμαχία του Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με τους Έλληνες διεθνείς - Μπήκε στη μέση ο Σπανούλης (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 00:26 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 28.07.2024

Επεισοδιακό ματς με επεισοδιακό φινάλε. Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε παρά την κατάθεση ψυχής που έκανε απέναντι στον Καναδά και στο φινάλε δεν έλειψαν και οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Ελλάδα κατέβαλε τεράστια προσπάθεια απέναντι στον Καναδά στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στη Λιλ, όμως ηττήθηκε με 79-86 κι ας πήγε να φέρει το ματς στη μία κατοχή λίγο πριν το επεισοδιακό φινάλε.

Δύο σκληρές ομάδες που δίνουν κατεξοχήν έμφαση στην άμυνα πρωταγωνίστησαν στο παρκέ με τον μεγαλύτερο trash talker της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, Ντίλον Μπρουκς, να πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι ειδικότερα με τις... κοκορομαχίες του με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Η Ελλάδα έκανε κατάθεση ψυχής, ο Γιάννης ήταν μαγικός, αλλά ο Καναδάς αποτελεσματικός

Η Ελλάδα έκανε κατάθεση ψυχής, ο Γιάννης ήταν μαγικός, αλλά ο Καναδάς αποτελεσματικός

Με έναν συγκλονιστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο (34π) η Εθνική ομάδα κοίταξε στα μάτια τον Καναδά των 10 NBAer, όμως η ομάδα του Τζόρντι Φερνάντεθ έφτασε στη νίκη (79-86), σε ένα παιχνίδι που η γαλανόλευκη έδειξε ότι μπορεί την πρόκριση.

Ωστόσο, άλλος παίκτης των Καναδών ήταν εκείνος που προκάλεσε ένταση στο φινάλε της αναμέτρησης κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Σάι Γκίλτζιους - Αλεξάντερ, όπου μιλούσε έντονα με παίκτες από την ελληνική αποστολή και συγκεκριμένα τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Η ένταση ωστόσο διήρκησε πολύ λίγο διάστημα, μόλις μερικά δευτερόλεπτα, καθώς τα πνεύματα ηρέμησαν με τον Βασίλη Σπανούλη να μπαίνει στη μέση μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τόμας Ουόκαπ να μπαίνουν στη μέση κι έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });