Η Σερβία κρίνει το μέλλον της Ελλάδας

Η Σερβία κρίνει το μέλλον της Ελλάδας

Νίκος Καλαμπάκας 08:46 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 03.08.2024

Η Σερβία αντιμετωπίζει το Νότιο Σουδάν και όλοι οι Έλληνες ευελπιστούν να επικρατήσει με διαφορά άνω των τριών πόντων, προκειμένου να προκριθεί η χώρα μας στην επόμενη φάση.

Σερβία και Νότιο Σουδάν συγκρούονται απόψε, σε μια αναμέτρηση με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Αυστραλίας, η διαφορά του αγώνα ωστόσο ήταν τέτοια (6 πόντοι) που δεν της επέτρεψε να είναι από χθες στην επόμενη φάση.

Πλέον η χώρα μας θα πρέπει να δει τους Σέρβους να επικρατούν του Νοτίου Σουδάν με διαφορά άνω των τριών πόντων, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο όμιλος των Σέρβων συμπληρώνεται από τις ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 18.15.

Η Σερβία είναι 2η στον όμιλο, έχοντας μια νίκη. Πρώτες είναι οι ΗΠΑ, ενώ το Πουέρρο Ρίκο ακόμα δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης και είναι στην 4η θέση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι Σέρβοι θέλουν νίκη για να κλειδώσουν τη 2η θέση, ενώ αν επικρατήσουν με διαφορά άνω των 3ων πόντων, τότε η Ελλάδα θα είναι στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, γνωρίζει ήδη και τον αντίπαλό της που θα είναι η Γερμανία, που επικράτησε της Γαλλίας το βράδυ της Παρασκευής 2/8.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });