Ξεκαθάρισε το τοπίο: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας εφόσον προκριθεί στα νοκ άουτ

Εθνική ομάδα

i

© Intime

Ξεκαθάρισε το τοπίο: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας εφόσον προκριθεί στα νοκ άουτ

Νίκος Καλαμπάκας 21:19 - 02.08.2024

Ο Καναδάς επιβλήθηκε της Ισπανίας και έτσι η Ελλάδα γνωρίζει τους τρεις πιθανούς της αντιπάλους, εφόσον προκριθεί στα νοκ άουτ ματς των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελλάδα έκανε το χρέος της, νίκησε την Αυστραλία και πλέον περιμένει να δει αν θα προκριθεί και ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στα νοκ άουτ ματς του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει από σήμερα (2/8) την πρόκριση, όμως αν και είχαν μεγάλη διαφορά κόντρα στους «Μπούμερς» την απώλεσαν, με αποτέλεσμα να έχουν μπει σε περιπέτειες και να περιμένουν την αναμέτρηση της Σερβίας με το Σουδάν προκειμένου να μάθουν αρχικά αν θα προκριθούν κι έπειτα τον αντίπαλό τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αυτός σίγουρα δεν θα είναι εύκολος. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη των Καναδών επί της Ισπανίας, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει.

Αν η Γαλλία νικήσει απόψε τη Γερμανία με διαφορά έως 4 πόντους και οι ΗΠΑ επικρατήσουν του Πουέρτο Ρίκο, αντίπαλός μας θα είναι η Team USA.

Αν η Γαλλία επικρατήσει της Γερμανίας με 4 ή 5 πόντους διαφορά και σημειώσουν περισσότερους από 96 πόντους, θα αντιμετωπίσουμε τη Γαλλία.

Αν η Γερμανία επιβληθεί της Γαλλίας, θα είναι η επόμενή μας αντίπαλος.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });