Επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα

Επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα

Χρήστος Τσάλτας 19:36 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 06.08.2024

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων και η «γαλανόλευκη» αποστολή ετοιμάζεται να επιστρέψει στη βάση της άμεσα.

Το παιχνίδι με την Γερμανία ήταν το τελευταίο της Εθνικής στο Ολυμπιακό Τουρνουά. Η «γαλανόλευκη» το πάλεψε ως το τέλος, ήταν... μέσα στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό ωστόσο «λύγισε» από την ποιότητα της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ, η οποία είχε σε πολύ καλή κατάσταση τον Ντένις Σρέντερ.

Η πορεία της Εθνικής περιλάμβανε 1 νίκη και 3 ήττες. Η νίκη, που αποδείχθηκε... χρυσάφι, ήταν κόντρα στην Αυστραλία, ενώ απέναντι σε Καναδά, Ισπανία και Γερμανία η «γαλανόλευκη» πάλεψε ως το τέλος, δείχνοντας μαχητικό πνεύμα.

Από τη στιγμή που οι υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν στο τουρνουά του Παρισιού, σύσσωμη η αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, ώστε να επιστρέψει στη βάση της, έπειτα από περίπου 20 μέρες στο δρόμο, όπου προετοιμάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ βρέθηκε και στη Λιλ για τα μεγάλα παιχνίδια των προηγούμενων ημερών.

Η Εθνική αναχωρεί από το Παρίσι το πρωί της Τετάρτης (07/08), στις 11 το πρωί, τοπική ώρα, με την επιστροφή της «γαλανόλευκης» να υπολογίζεται περίπου στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });