Αυτά είναι τα αγαπημένα νησιά των Ελλήνων διεθνών: Ποιο διάλεξε ο Αντετοκούνμπο; (vid)
i

© PrtScr

Αυτά είναι τα αγαπημένα νησιά των Ελλήνων διεθνών: Ποιο διάλεξε ο Αντετοκούνμπο; (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 16:17 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 21.07.2024

Η FIBA ρώτησε τους Έλληνες διεθνείς για τα αγαπημένα τους νησιά και η πλειοψηφία μίλησε, ενώ ο Γιάννης, ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Τόμας Ουόκαπ ξεχώρισαν για τις επιλογές τους.

H FIBA θέλησε να παίξει ένα παιχνίδι με τους Έλληνες διεθνείς λίγο πριν αποχωρήσουν για προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κάνοντας όμως μία στάση στην Σερβία για το φιλικό της Δευτέρας (22/07).

Έτσι, λοιπόν, ρώτησε τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ποιο είναι το αγαπημένο τους νησί για διακοπές το καλοκαίρι κι εκείνοι απάντησαν σχεδόν ομόφωνα την Κρήτη.

Ωστόσο, αυτοί που ξεχώρισαν για τις επιλογές τους ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ένα λίγο πιο συνηθισμένο νησί, αυτό της Πάρου, και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που διάλεξε τη Μήλο. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. όπως θα περίμενε κανείς, δεν γινόταν να μην πει το νησί απ' όπου κατάγεται, την Κύθνο, όμως ο Τόμας Ουόκαπ ήταν αυτός που έκανε ξεκάθαρα τη διαφορά επιλέγοντας ένα καθόλου δημοφιλές νησί, την Σύμη δείχνοντας ότι προτιμάει τους πιο ψαγμένους προορισμούς.

Δείτε το βίντεο:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });