Η Εθνική ομάδα χωρίς Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Λαρεντζάκη με το Πουέρτο Ρίκο!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Η Εθνική ομάδα χωρίς Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Λαρεντζάκη με το Πουέρτο Ρίκο!

Γιάννης Πάλλας 20:04 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 15.07.2024

Με απουσίες η Εθνική Ανδρών ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο – Γιατί δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή Αντετοκούνμπο, Καλάθης και Λαρεντζάκης

Χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη ταξιδεύει η Εθνική ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τρίτη (16/7) θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο σ’ ένα δυνατό φιλικό.

Η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε τη Δευτέρα (15/7) το απόγευμα στο Περιστέρι, πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και το προγραμματισμένο για την Τρίτη (16/7) φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στην PAOK Sports Arena.

Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά και Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε έξω και από το Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι 12 διεθνείς που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Ουσιαστικά, ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης δεν έχει στη διάθεση του τρεις σημαντικούς παίκτες.

Παρ’ ολ’ αυτά, θα μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμοπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των υπολοίπων παικτών και τον βαθμό ετοιμότητας τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι τρεις παίκτες (Αντετοκούνμπο, Καλάθης και Λαρεντζάκης) θα μπουν στο πρόγραμμα της ομάδας τα επόμενα 24ωρα και αφού επανεκτιμάται συνεχώς η κατάσταση τους.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });