Ο... αγώνας του Κώστα Αντετοκούνμπο και η επιθυμία του να είναι στη 12αδα της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
i

©InTime

Ο... αγώνας του Κώστα Αντετοκούνμπο και η επιθυμία του να είναι στη 12αδα της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Γιάννης Πάλλας 21:07 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 19.07.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι στην τελική 12αδα της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική ομάδα ανεβάζει στροφές, καθώς πλησιάζει προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της για το Ολυμπιακό τουρνουά στη Λιλ της Γαλλίας και φτάνοντας στην αναχώρηση της αποστολής την Κυριακή (21/7) για τη Σερβία, όπου θα δοθεί τη Δευτέρα (22/7) το τελευταίο φιλικό με την παρέα του Νίκολα Γιόκιτς ένα πράγμα απασχολεί τον Βασίλη Σπανούλη και τους συνεργάτες του και ακούει στο όνομα Κώστας Αντετοκούνμπο!

Ως την Κυριακή (21/7) θα πρέπει να αποφασιστεί εάν θα συμπεριληφθεί στην τελική 12αδα ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR ή θα επιλεγεί ένας από τους υπόλοιπους διεθνείς για να ακολουθήσει την «επίσημη αγαπημένη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Αίγυπτο και βγήκε νοκ άουτ από τη συνέχεια του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λόγω του τραυματισμού του, έδειξε κάκωση τον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα. Η γνωμάτευση αυτή τον έθεσε νοκ άουτ από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Όλο αυτό το διάστημα ο διεθνής σέντερ ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως πλέον όλα είναι οριακά και ρευστά όσον αφορά τη συμμετοχή του.

Ενδεχομένως, η εύκολη λύση να είναι ο αποκλεισμός του από την τελική 12αδα, ώστε να βρεθεί εκεί ένας από τους υπόλοιπους διεθνείς, που είναι έτοιμοι.

Ωστόσο, η μεγάλη επιθυμία του Κώστα Αντετοκούνμπο να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά για να είναι έτοιμος αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας πως θα μπει στο αεροπλάνο και θα βρεθεί στη Λιλ.

Στην τελετή έναρξης των Αγώνων ο αδερφός του Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής και ο Κώστας θα ήθελε να είναι δίπλα του εκείνη τη στιγμή.

Γιατί πρόκειται για μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, δεν θέλει να τη χάσει ο διεθνής σέντερ και παλεύει καθημερινά ώστε να είναι εκεί.

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί στις 21 Ιουλίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας «στάση» στο Βελιγράδι

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί στις 21 Ιουλίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας «στάση» στο Βελιγράδι

Η Εθνική ομάδα σε λίγα εικοσιτετράωρα θα αναχωρήσει για τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας όμως μία στάση πρώτα στο Βελιγράδι για το φιλικό ματς με την Σερβία.

Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί εάν θα τα καταφέρει, πάντως η επιθυμία του είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να αψηφίσει ακόμη και το γεγονός ότι δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });