Ο Σπανούλης αποφασίζει για τη 12αδα μετά τη Σερβία!
i

©InTime

Ο Σπανούλης αποφασίζει για τη 12αδα μετά τη Σερβία!

Γιάννης Πάλλας 00:10 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 21.07.2024

Το φιλικό της Δευτέρας (22/7) με τη Σερβία θα είναι εκείνο που θα οδηγήσει στην 12αδα που θα επιλέξει ο Βασίλης Σπανούλης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική ομάδα μετά την προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής (21/7) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι, προκειμένου τη Δευτέρα (22/7) να αντιμετωπίσει τη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν το ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Βασίλης Σπανούλης εκτός απροόπτου αναμένεται να συμπεριλάβει όλους τους παίκτες στην αποστολή για το crash-test με τους Σέρβους και στη συνέχεια να αποφασίσει για την 12αδα που θα ταξιδέψει στη Λιλ και θα μπει στο Ολυμπιακό χωριό.

Η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο είναι εκείνη που θα καθορίσει τις εξελίξεις, καθώς η επιθυμία του ίδιου να βρεθεί στο Ολυμπιακό τουρνουά είναι μεγάλη και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να την χάσει.

Γι’ αυτό έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Αίγυπτο στο Προολυμπιακό τουρνουά, προκειμένου να είναι σε κάποιο βαθμό έτοιμος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει εάν μπορεί να τον συμοπεριλάβει στη 12αδα και στη συνέχεια θα πάρει τις αποφάσεις του. Είναι εύλογο πάντως να θέλει να έχει στη διάθεση του 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν επί Σερβικού εδάφους μετά το τελευταίο φιλικό με τη Σερβία. Εκεί, ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την πλήρη ενημέρωση πηγαίνοντας μέρα-μέρα όσον αφορά την αποθεραπεία του Κώστα Αντετοκούνμπο και θα αποφασίσει.

Η Εθνική ομάδα είναι έτοιμη για να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });