Παπαγιάννης: «Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε - Πρέπει να κάνουμε μια νίκη τώρα»

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Παπαγιάννης: «Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε - Πρέπει να κάνουμε μια νίκη τώρα»

Sportal newsroom 14:01 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 30.07.2024

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία (84-77) και ελπίζει στο... θαύμα της τρίτης αγωνιστικής και όπως δήλωσε και ο Γιώργος Παπαγιάννης το μυαλό της ομάδας είναι πλέον στραμμένο εκεί.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Ισπανία και ηττήθηκε με 84-77 στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά στη Λιλ. Τώρα η Εθνική ομάδα περιμένει ένα... θαύμα για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων. Το «πρέπει» βρίσκεται στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Αυστραλία (02/08, 14:30), όμως τον ρόλο τους θα διαδραματίσουν και τα εύρη των διαφορών μεταξύ των ομάδων.

Η απογοήτευση στα λόγια του Γιώργου Παπαγιάννη ήταν φανερή μετά την ήττα από τη Φούρια Ρόχα, με τον Έλληνα ψηλό να γνωρίζει πως αν και οι Ισπανοί βρήκαν πολύ εύκολα το... χέρι τους, η «γαλανόλευκη» είχε την ευκαιρία να αντιδράσει και να γυρίσει το παιχνίδι,

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η Εθνική ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός (27π, 11ρ), όμως οι Ισπανοί στο τέλος πήραν τη νίκη (84-77) και πλέον η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια της για πρόκριση στην οκτάδα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

«Είδαμε καλά το παιχνίδι. Η Ισπανία έβαλε πολύ σημαντικά σουτ με τον Γιουλ και πήρε ψυχολογία. Εμείς με την σειρά μας προσπαθήσαμε να απαντήσουμε και πήγαμε να γυρίσουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κάνουμε μία νίκη τώρα. Έτσι είναι αυτό το τουρνουά».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });