Ουόκαπ: «Αυτό που δείξαμε απέναντι στην Αυστραλία ήταν σίγουρα κάτι καινούριο...» (vid)
i

© Intime

Ουόκαπ: «Αυτό που δείξαμε απέναντι στην Αυστραλία ήταν σίγουρα κάτι καινούριο...» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 13:55 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 06.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ μπορεί να ήταν πικραμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στη Γερμανία, αλλά δεν δίστασε να δει με θετική ματιά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μιλώντας μάλιστα και στα ελληνικά.

Η Ελλάδα το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή απέναντι στη Γερμανία, όμως οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ήταν και πάλι στο ίδιο έργο θεατές στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου ηττήθηκαν με 76-63. Υπενθυμίζουμε ότι δύο χρόνια νωρίτερα στο EuroBasket 2022 η ίδια αντίπαλος είχε αποκλείσει την Εθνική μας ομάδα στην ίδια φάση της διοργάνωσης,

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της «γαλανόλευκης» και το απέδειξε ακόμη περισσότερο στα δύο τελευταία παιχνίδια, που ήταν κρίσιμα για την συνέχεια της Ελλάδας στο Ολυμπιακό τουρνουά και στις δηλώσεις του μετά την υπερπροσπάθεια και τον πικρό αποκλεισμό τόνισε πως το μέλλον θα είναι πολύ θετικό για την «επίσημη αγαπημένη».

Η Ελλάδα πάλεψε απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά το ταλέντο της Γερμανίας υπερίσχυσε

Η Ελλάδα πάλεψε απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά το ταλέντο της Γερμανίας υπερίσχυσε

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε καλά, όμως οι Γερμανοί ανέβασαν την απόδοσή τους από την δεύτερη περίοδο και με τον Σρέντερ μαέστρο και τους αδερφούς Βάγκνερ να κάνουν τη διαφορά πήρε τη νίκη (76-63) και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουόκαπ:

«Είναι επιτυχία αυτό που πετύχαμε τώρα. Κάναμε μεγάλα βήματα αυτό το καλοκαίρι. Βγάλαμε σοβαρό χαρακτήρα και δώσαμε ενέργεια. Είναι τιμή μου που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Μπορει να ήρθε ο αποκλεισμός αλλά μπορούμε να το δούμε θετικά».

«Έγιναν πολλά λάθη αλλά η Γερμανία είναι πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και δεμένο σύνολο. Λίγες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του ματς ήταν καθοριστικές, μας τιμώρησαν κι έκριναν το αποτέλεσμα».

«Αυτό που δείξαμε απέναντι στην Αυστραλία ήταν σίγουρα κάτι καινούριο και είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτού. Φάνηκαν αυτά και στα αποδυτήρια και είναι κάτι θετικό για το μέλλον. Για την Ελλάδα!», ολοκλήρωσε μιλώντας στα ελληνικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });