Πιθανότατα «κεκλεισμένων των θυρών» το φιλικό Σερβία-Ελλάδα στις 22 του μήνα!
i

©InTime

Πιθανότατα «κεκλεισμένων των θυρών» το φιλικό Σερβία-Ελλάδα στις 22 του μήνα!

Γιάννης Πάλλας 18:03 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 16.07.2024

Οι Σέρβοι λένε πως έχει «κλειδώσει» το φιλικό Σερβία-Ελλάδα στις 22 του μήνα στο Βελιγράδι, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί πιθανότατα «κεκλεισμέων των θυρών»

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του φιλικού Σερβία-Ελλάδα στις 22 του μήνα που θα αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκονται οι δυο εθνικές ομάδες που συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Οι Σέρβοι επιβεβαιώνουν με τα ρεπορτάζ τους τις πληροφορίες του Sportal, που πρώτο έγραψε για το τελευταίο φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν το Ολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Λιλ της Γαλλίας.

Οι δυο Ομοσπονδίες είναι τις τελευταίες ημέρες σε ανοικτή γραμμή για ένα φιλικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου ανάμεσα στη Σερβία και την Ελλάδα του Νίκολα Γιόκιτς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα έχει... άρωμα ΝΒΑ.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν δυσκολίες, καθώς στις 21 του μήνα η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία σ’ ένα φιλικό που θα ήταν το τελευταίο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, από τη στιγμή που προέκυψε το φιλικό με την Εθνική ομάδα οι Σέρβοι έδειξαν θετικοί. Απλά, το πιθανότερο είναι η «μάχη» Σερβίας-Ελλάδας να πραγματοποιηθεί «κεκλεισμέων των θυρών». Σε μια αναμέτρηση που θα αποτελέσει και τοι crash-test για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αξίζει να επισημανθεί πως η τελευταία φορά που είχαν «διασταυρώσει τα ξίφη» τους οι δύο ομάδες ήταν στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ελλάδα να χάνει από τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εμφάνιση σημειώνοντας 40 πόντους, με τον Νίκολα Γιόκιτς να σκοράρει 29 πόντους από την πλευρά του.

Η αναμέτρηση αυτή είχε καθηλώσει τον κόσμο του μπάσκετ στην μοναδική παράσταση που έδωσαν οι δυο σπουδαίοι αθλητές στην Stark Arena του Βελιγραδίου.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το φιλικό θα αποτελέσει και το τελευταίο αγωνιστικό αποτύπωμα της «επίσημης αγαπημένης» πριν μπει στο αεροπλάνο από τη Σερβία για να ταξιδέψει στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα και να αξιολογήσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας όλων των παικτών του.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });