Η Εθνική ομάδα θέλει φιλικό με Σερβία στο Βελιγράδι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
i

©InTime

Η Εθνική ομάδα θέλει φιλικό με Σερβία στο Βελιγράδι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Γιάννης Πάλλας 18:01 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 15.07.2024

Με τη Σερβία θέλει να παίξει το τελευταίο φιλικό (21 ή 22 του μήνα) η Εθνική ομάδα στο Βελιγράδι πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την καλύτερη δυνατή προετοιμασία θέλει να κάνει η Εθνική ομάδα ενόψει των υποχρεώσεων της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και γι’ αυτό το λόγο επιθυμία του προπονητή Βασίλη Σπανούλη και των συνεργατών του είναι να δοθεί σύμφωνα με πληροφορίς του Sportal ένα τελευταίο φιλικό που θα έχει χαρακτήρα crash-test με τη Σερβία στο Βελιγράδι!

Η αναμέτρηση στις συζητήσεις που γίνονται με την Ομοσπονδία της Σερβίας θα γίνει πιθανότατα στις 21 ή 22 του μήνα και στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ταξιδέψει απευθείας για τη Γαλλία και τη Λιλ, προκειμένου να λάβει μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Μια αναμέτρηση με την Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς που είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτό τον καιρό και θα επιτρέψει στον ομοσπονδιακό τεχνικό να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της «επίσημης αγαπημένης» είναι το ιδανικότερο.

Γι’ αυτό το λόγο και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο Ομοσπονδίες έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα.

Πιθανότατα μέχρι την Τρίτη (16/7) θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα για την διεξαγωγή ή όχι του φιλικού αγώνα επί Σερβικού εδάφους.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα ήθελε την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα που θα είναι μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα αποτελούσε και μια «μονομαχία» Γιόκιτς-Αντετοκούνμπο που θα συγκέντρωνε πάνω της τα βλέμματα των απανταχού μπασκετόφιλων, αλλά ακόμη όλα είναι ρευστά.

Μέχρι την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα της Τρίτης (16/7) με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και θα έχει αποσαφηνιστεί εάν θα δοθεί άλλο ένα φιλικό πριν ταξιδέψει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τη Λιλ, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: Επιπλέον 300 εισιτήρια προς διάθεση ενόψει του φιλικού στη Θεσσαλονίκη
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

10:58 - 15.07.2024

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: Επιπλέον 300 εισιτήρια προς διάθεση ενόψει του φιλικού στη Θεσσαλονίκη

Οι φίλοι που επιθυμούν να παρακολουθήοουν το Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο είναι... τυχεροί, καθώς 300 επιπλέον εισιτήρια βγαίνουν στην κυκλοφορία ενόψει του σπουδίου φιλικού.

Σε κάθε περίπτωση η Εθνική ομάδα απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο θα μπορέσει να δει την Τρίτη (16/7) τον βαθμό ετοιμότητας της και τις όποιες ατέλειες στο παιχνίδι της, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη στα επίσημα ματς με τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });