Φράουλες, κεράκια και... άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων για τα γενέθλια του Παπανικολάου
i

©PrtScr

Φράουλες, κεράκια και... άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων για τα γενέθλια του Παπανικολάου

Ευτυχία Οικονομίδου 18:02 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 31.07.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου έσβησε τα 34ά κεράκια του μετά την προπόνηση της Εθνικής, έφαγε την φράουλά του και ενέκρινε την τούρτα που το έφεραν ως έκπληξη. Είχε πρόγραμμα.

Μετά την προπόνηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ όλο το επιτελείο της «γαλανόλευκης» επιφύλασσε μία έκπληξη στον Κώστα Παπανικολάου που σήμερα (31/07) είχε τα γενέθλιά του κι έσβησε τα 34ά κεράκια.

Μπορεί το μυαλό όλων στην «επίσημη αγαπημένη» να είναι στραμμένο στο ματς της Παρασκευής (02/08, 14:30) που έχει τη μορφή... τελικού απέναντι στην Αυστραλία, όμως δεν γινόταν να περάσει έτσι η ξεχωριστή μέρα του αρχηγού της Εθνικής.

Έτσι μετά το καθιερωμένο ζντο στο τέλος της προπόνησης, οι διεθνείς του έφεραν την τούρτα του για να σβήσει τα κεράκια τραγουδώντας του χρόνια πολλά. Ο Κώστας Παπανικολάου δέχτηκε τις αγκαλιές, τα πειράγματα και τις ευχές από τους συμπαίκτες του, ενώ δοκίμασε και την τούρτα που του έφεραν δίνοντας την έγκρισή του για την επιλογή.

Δεν είναι ώρα για δάκρυα και αφορισμούς!

Δεν είναι ώρα για δάκρυα και αφορισμούς!

Ο Κώστας Σωτηρίου καταγράφει τα δικά του συμπεράσματα μετά το 0-2 της Εθνικής στο ολυμπιακό τουρνουά και υποστηρίζει ότι το «poll» Ουόκαπ ή Ντόρσι ή το πόσο καλός προπονητής είναι ο Σπανούλης δεν εξυπηρετούν αυτή τη χρονική στιγμή. Τώρα όλοι πρέπει να βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής.

Δείτε το βίντεο:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });