Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών - Με ποιον παίζει η Εθνική αν περάσει τη Γερμανία
i

©intime

Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών - Με ποιον παίζει η Εθνική αν περάσει τη Γερμανία

Χρήστος Τσάλτας 23:53 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 01:04 - 04.08.2024

Η πρόκριση στα προημιτελικά ήρθε για την Εθνική ομάδα, που ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την Γερμανία, στο remake του προημιτελικού του EuroBasket 2023. Και στο... βάθος Σάι ή Ουεμπανιαμά.

Η επιστροφή της Εθνικής ομάδας στην ελίτ είναι γεγονός. Η Σερβία έκανε το καθήκον της απέναντι στο Νότιο Σουδάν, κερδίζοντας με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων, σε ένα αποτέλεσμα που έφερε την πρόκριση στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Η νίκη της «γαλανόλευκης» απέναντι στην Αυστραλία, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων αποδείχθηκε «χρυσή», στέλνοντας την Εθνική στην οκτάδα.

Αντετοκούνμπο: «Όταν με ρώτησαν αν θα ήθελα να είμαι σημαιοφόρος, είπα πως επιθυμώ να το κάνει ο Παπανικολάου »

Αντετοκούνμπο: «Όταν με ρώτησαν αν θα ήθελα να είμαι σημαιοφόρος, είπα πως επιθυμώ να το κάνει ο Παπανικολάου »

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής σχετικά με όλα όσα ζει με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μίλησε και για την στιγμή της απόφασης να γίνει σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής.

Πλέον στον μεγάλο προημιτελικό της Τρίτης (06/08) η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, η οποία έρχεται με φόρα από μια εντυπωσιακή παρουσία στη φάση των ομίλων, όπου και τερμάτισε αήττητη.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

  • ΗΠΑ-Βραζιλία
  • Γερμανία-Ελλάδα
  • Καναδάς-Γαλλία
  • Σερβία-Αυστραλία

Από εκεί και πέρα, η Εθνική ομάδα σε περίπτωση που ξεπεράσει το -υψηλό- εμπόδιο της Γερμανίας. των Ντένις Σρέντερ και Φραντς Βάγκνερ, θα βρει στον δρόμο της τον νικητή του ζευγαριού Καναδάς-Γαλλία καθώς αυτό το ζευγάρι «διασταυρώνει» με το αντίστοιχο της Εθνικής.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });