Γιατί η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα μείνει σε ξενοδοχείο και όχι στο Ολυμπιακό χωριό
i

© Intime

Γιατί η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα μείνει σε ξενοδοχείο και όχι στο Ολυμπιακό χωριό

Ευτυχία Οικονομίδου 10:22 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 04.08.2024

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων χωρών θα μείνει εκτός του Ολυμπιακού χωριού, καθώς επέλεξαν ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι για να βρεθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα συναντήσει τη Γερμανία για να βρεθεί σε... τροχιά μεταλλίου. Ωστόσο, η «γαλανόλευκη» αποστολή αποφάσισε να μείνει εκτός του Ολυμπιακού χωριού γι' αυτές τις υποχρεώσεις της κι επέλεξε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι προκειμένου να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ανέσεις.

Ο λόγος είναι τα παράπονα κι από άλλες ομοσπονδίες για τις δυσλειτουργίες και τις συνθήκες στο Ολυμπιακό χωριό που έχουν οδηγήσει κι άλλες χώρες σε αυτή την απόφαση. Την ίδια λύση θα ακολουθήσουν, μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ, η Σερβία, ο Καναδάς, αλλά ακόμα και η διοργανώτρια ομάδα, της Γαλλίας.

Πού είδαν και πώς έζησαν οι Έλληνες διεθνείς το Σερβία - Νότιο Σουδάν;

Πού είδαν και πώς έζησαν οι Έλληνες διεθνείς το Σερβία - Νότιο Σουδάν;

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ γιόρτασε λίγο διαφορετικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς εκείνη κρίθηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν. Το βράδυ της 3ης Αυγούστου θα μείνει αξέχαστο με όλη την ελληνική αποστολή να παρακολουθεί την αναμέτρηση, ενώ μέλη του σταφ δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών ταξιδεύει σήμερα για το Παρίσι (10.30 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση) εν όψει του μεγάλου προημιτελικού των Ολυμπιακών αγώνων με την Γερμανία (Τρίτη 6/8, 12.00) και η προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα μέλη της ομάδας είναι διαρκής και φέρνει αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα.

Οι πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις, οδήγησαν τη διοίκηση της ΕΟΚ στην απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Ετσι, ο τελικός προορισμός του ταξιδιού στη γαλλική πρωτεύουσα άλλαξε, με στόχο να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που θα μπορέσει να εμποδίσει την προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό παιχνίδι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });