Τρελάθηκε ο Θανάσης - Ούρλιαζε στον πάγκο (vid)
i

© PrtScr

Τρελάθηκε ο Θανάσης - Ούρλιαζε στον πάγκο (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 15:34 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 02.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκοράρει, η Εθνική μας ομάδα χτίζει προβάδισμα ασφαλείας κόντρα στην Αυστραλία και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δε μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Απίθανα πράγματα κάνει η Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Αυστραλία στο πρώτο ημίχρονο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στη Λιλ. Το παιχνίδι αυτό είχε τον χαρακτήρα «do or die» για την Ελλάδα, που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη μαζί με μία σειρά από σενάρια που πρέπει να λειτουργήσουν ιδανικά για πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έτσι κι έγινε, στο πρώτο... τέλειο «γαλανόλευκο» ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μπήκε με το... μαχαίρι στα δόντια για να κάνει από την πλευρά της αυτό που όφειλε, δηλαδή να νικήσει και μάλιστα με διαφορά πάνω από 10 πόντους την Αυστραλία. Με μπροστάρηδες τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τόμας Ουόκαπ η Ελλάδα έχτισε ένα προβάδισμα ασφαλείας που την έστειλε στα αποδυτήρια με διαφορά 17 πόντων.

Το ημίχρονο-απάντηση του Ουόκαπ που έδωσε ώθηση στην Εθνική στον «τελικό» με Αυστραλία (vid)

Το ημίχρονο-απάντηση του Ουόκαπ που έδωσε ώθηση στην Εθνική στον «τελικό» με Αυστραλία (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ο παίκτης που πήρε τα... πάνω του κόντρα στην Αυστραλία και έχει βάλει την Ελλάδα σε θέση οδηγού στο πρώτο ημίχρονο (53-36) για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην πρόκριση.

Φυσικά, από τον πάγκο δεν γινόταν να λείπει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που εμψύχωνε με όλες του τις δυνάμεις τους συμπαίκτες του και τον αδερφό του στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν. Μάλιστα, 2'34'' πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο «Greek Freak» ανέβασε με δικό του λέι απ τη διαφορά στο +17 (33-50) προκαλώντας πανζουρλισμό στον πάγκο της Εθνικής με τον Θανάση να μη μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Πώς επηρεάζει η νίκη της Βραζιλίας την Εθνική για μια θέση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

Πώς επηρεάζει η νίκη της Βραζιλίας την Εθνική για μια θέση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα σενάρια για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά όλο και πληθαίνουν και γίνονται πιο σύνθετα, αλλά ένα είναι σίγουρο η Ελλάδα πρέπει να νικήσει την Αυστραλία και μάλιστα με διαφορά.

Δείτε το βίντεο:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });