Ο ορισμός της ομάδας: Ο Φουντούλης αποθέωσε τον Ζερδεβά - «Μας κράτησε στο παιχνίδι»

Ο ορισμός της ομάδας: Ο Φουντούλης αποθέωσε τον Ζερδεβά - «Μας κράτησε στο παιχνίδι»

Sportal newsroom 15:34 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 01.08.2024

Ο Γιάννης Φουντούλης μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής πόλο ανδρών με τις ΗΠΑ αποθέωσε τον Μάνο Ζερδεβά.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών προκρίθηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε 13-11 των ΗΠΑ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στις κορυφαίες οκτώ ομάδες της διοργάνωσης.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Γιάννης Φουντούλης αποθέωσε τον Μάνο Ζερδεβά. Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

«Έχουμε αναφέρει από την αρχή πως πρόκειται για ένα μεγάλο τουρνουά. Επομένως, δεν μπορείς να βρίσκεσαι από την αρχή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Άλλωστε, όλες οι ομάδες στοχεύουν να βελτιώνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων ώστε να είναι έτοιμες για τα νοκ άουτ» είπε για να συμπληρώσει: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη που μας εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια μπροστά μας ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Φουντούλης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Σε ερώτηση τι θα κρατήσει από το παιχνίδι με τους Αμερικανούς, ο αρχηγός είπε πως: «Κλειδί ήταν το πάθος μας, η άμυνα στον παίκτη λιγότερο, η ενέργεια που βγάλαμε και ακόμη πως δεν χάσαμε την πίστη μας» ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον τερματοφύλακα της Εθνική μας. «Η εμφάνιση του Ζερδεβά ήταν αυτή που μας κράτησε στο παιχνίδι. Έχει τρομερό ψυχολογικό χάρισμα. Πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος άλλος παίκτης να ανταπεξέλθει ύστερα από τη φάση που έγινε στην εκπνοή της πρώτης περιόδου. Μας κράτησε όρθιους σε κρίσιμες φάσεις στο ματς κι εμείς προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε με την κινητικότητά μας στην άμυνα. Σίγουρα, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα όταν παίζαμε με παίκτη λιγότερο σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο που ήταν το αδύνατο σημείο μας».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });