Σε ποια φάση μπορεί να συναντήσει η Εθνική την Team USA

Σε ποια φάση μπορεί να συναντήσει η Εθνική την Team USA

Χρήστος Τσάλτας 23:54 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 01:06 - 04.08.2024

Η Εθνική ομάδα έκλεισε θέση για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο το «αντάμωμα» με την Tean USA αργεί.

Σε ρυθμούς προημιτελικών κινείται η Εθνική ομάδα μετά τη νίκη της Σερβίας απέναντι στο Νότιο Σουδάν. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ως δεύτερη καλύτερη τρίτη στη φάση των ομίλων και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γερμανία.

Τα «πάντσερ» πήραν την πρόκριση ως πρώτοι και αήττητοι στον όμιλό τους και η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ θα τους βρει απέναντί της.

Στην Ελλάδα ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα γινόταν βουλευτής!
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:09 - 03.08.2024

Στην Ελλάδα ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα γινόταν βουλευτής!

Ένα πράγμα είναι που συσπειρώνει τους Έλληνες φιλάθλους: Η αντιπάθεια τους προς τον Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός ολοκλήρωσε στο Paris 2024, την σπουδαία του καριέρα και παραλίγο να το κάνει στο ματς κόντρα στην Ελλάδα, που σχεδόν συλλογικά και συνολικά, ως φίλαθλη χώρα, τον θεωρεί είρωνα, εριστικό, φαφλατά και θεατρίνο. Χαρακτηριστικά βέβαια, ανθρώπων που συχνάζουν για δεκαετίες στο ελληνικό κοινοβούλιο…

Από εκεί και πέρα, στην οκτάδα βρίσκεται και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Team USA. Οι Αμερικανοί θα βρουν απέναντί τους την Βραζιλία στα προημιτελικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το ερώτημα είναι εάν υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίσει η «γαλανόλευκη» την ομάδα του Στιβ Κερ στη συνέχεια. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που οι δύο ομάδες διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο, δηλαδή στον μεγάλο τελικό του τουρνουά στο Παρίσι. Αυτό γιατί η Εθνική σε περίπτωση που προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Καναδάς-Γαλλία, ενώ η Team USA εφόσον περάσει τους Βραζιλιάνους θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού .Σερβία-Αυστραλία.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });