Ακυρώθηκε η συνέντευξη τύπου του ΣΕΓΑΣ
i

© Intime

Ακυρώθηκε η συνέντευξη τύπου του ΣΕΓΑΣ

Sportal newsroom 17:32 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 12.08.2024

Οι πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική οδήγησαν στην ακύρωση της συνέντευξης τύπου του ΣΕΓΑΣ.

Οι φονικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική οδήγησαν στην ακύρωση της συνέντευξης τύπου που είχε προαναγγείλει ο ΣΕΓΑΣ για την ομάδα στίβου. Η συνέντευξη τύπου θα γινόταν στον χώρο του αεροδρομίου κατά την άφιξη της Ολυμπιακής ομάδας.

«Η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη Τύπου για την άφιξη της ολυμπιακής ομάδας στίβου απο Παρίσι, ακυρώνεται, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν μεγάλο μέρος της Αττικής και άλλων περιοχών της χώρας.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την έξοδο τους από την παραλαβή αποσκευών, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Οκτώ μετάλλια για την Ελλάδα στο Παρίσι

Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Η ελληνική αποστολή ισοφάρισε την επίδοση της Ατλάντα (τότε η ελληνική αποστολή είχε πανηγυρίσει τέσσερα χρυσά μετάλλια) ενώ είχε διπλάσια συγκομιδή από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο όπου οι Έλληνες αθλητές είχαν κατακτήσει τέσσερα μετάλλια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στο Παρίσι. Ο Απόστολος Χρήστου στην κολύμβηση ήταν ο μοναδικός ασημένιος Ολυμπιονίκης.

Τα μετάλλια της Ελλάδας το Παρίσι

Χρυσά

Μίλτος Τεντόγλου - μήκος (στίβος)

Ασημένια

Απόστολος Χρήστου - 200 μέτρα ύπτιο (κολύμβηση)

Χάλκινα

Θοδωρής Τσελίδης - -90 κιλά (τζούντο)

Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Πέτρος Γκαϊδατζής - διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (κωπηλασία)

Ζωή Φίτσιου, Μιλένα Κοντού - διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (κωπηλασία)

Λευτέρης Πετρούνιας - κρίκοι (γυμναστική)

Εμμανουήλ Καραλής - άλμα επί κοντώ (στίβος)

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ - 86 κιλά ελευθέρας (πάλη)

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });