Οι Γάλλοι παίκτες της Euroleague είχαν σαρωτική επιρροή επιθετικά έναντι των NBAερ στην επικράτηση επί του Καναδά!

Οι Γάλλοι παίκτες της Euroleague είχαν σαρωτική επιρροή επιθετικά έναντι των NBAερ στην επικράτηση επί του Καναδά!

Γιάννης Πάλλας 22:39 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 06.08.2024

Η Γαλλία επιθετικά στηρίχθηκε κυρίως στους παίκτες της Euroleague και λιγότερο σ’ εκείνους που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Καναδά στα προημιτελικά

Με... συνταγή Euroleague ο Βενσάν Κολέ οδήγησε τη Γαλλία στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά στο Μπερσί του Παρισιού κάμπτωντας την αντίσταση του πανίσχυρου Καναδά!

Ο Γάλλος τεχνικός είδε τους παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού έναντι των αθλητών που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Τα ποσοστά παραγωγικότητας είναι εντυπωσιακά καθώς οι παίκτες της Euroleague σκόραραν 60 πόντους (το 73%!) έναντι μόλις 22 πόντους (27%) εκείνων που αγωνίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όσον αφορά τους αθλητές της Euroleague σπουδαία δουλειά έγινε από τους Κορντινιέ, Γιαμπουσέλε και Λεσόρ, ενώ πόντους έδωσε και ο Ντιλικινά.

Από τους ΝΒΑερ ο εντυπωσιακός Βίκτορ Γουεμπανιάμα κινήθηκε στα... ρηχά όσον αφορά την παραγωγικότητα (είχε 7 πόντους), όμως είχε 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Σημαντική συνεισφορά είχε ο Εβάν Φουρνιέ με μεγάλα σουτ στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα. Αντίθετα, χωρίς να σκοράρουν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για τους Κουλιμπαλί, Μπατούμ και Γκομπέρ.

Η απεικόνιση του συγκεκριμένου αγώνα αν μη τι άλλο δείχνει τη μεγάλη επίδραση που έχουν οι παίκτες της Euroleague στο παιχνίδι μιας ομάδας με πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου από το ΝΒΑ. Καθίστανται εξίσου σημαντικοί και πολλές φορές γίνονται πιο καθοριστικοί στην εξέλιξη ενός αγώνα όπως συνέβη με τον Καναδά.

Παίκτες ΝΒΑ (22 πόντους)

Γουεμπανιάμα 7 πόντους

Κουλιμπαλί 0 πόντους

Μπατούμ 0 πόντους

Φουρνιέ 15 πόντους

Γκομπέρ 0 πόντους

Η Γαλλία με εντυπωσιακούς Γιαμπουσέλε-Κορντινιέ και καθοριστικό Φουρνιέ πέρασε τον Καναδά και είναι στα ημιτελικά

Η Γαλλία με εντυπωσιακούς Γιαμπουσέλε-Κορντινιέ και καθοριστικό Φουρνιέ πέρασε τον Καναδά και είναι στα ημιτελικά

Η Γαλλία επικράτησε (82-73) του Καναδά και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία – Εντυπωσιακοί Γιαμπουσέλε, Κορντινιέ και Φουρνιέ, ενώ μεγάλη εμφάνιση μετά το πρώτο 10λεπτο έκανε ο Σάι-Γκίλτζιους Αλεξάντερ για τους Καναδούς

Παίκτες Euroleague (60 πόντους)

Γιαμπουσέλε 22 πόντους

Λεσόρ 13 πόντους

Ντιλικινά 5 πόντους

Κορντινιέ 20 πόντους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });