Τέλος οι αθλητικές δραστηριότητες στο  «Σταντ Ντε Φρανς» λόγω Ολυμπιακών Αγώνων
i

Σταντ Ντε Φρανς / ©intime

Τέλος οι αθλητικές δραστηριότητες στο «Σταντ Ντε Φρανς» λόγω Ολυμπιακών Αγώνων

Sportal newsroom 16:13 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 20.08.2024

Μετά από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού της Γαλλίας, το «Σταντ Ντε Φρανς» δεν θα χρησιμοποιείται άλλο για αγώνες, λόγω ανακαίνισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αθλητικές δραστηριότητες τέλος στο «Σταντ Ντε Φρανς». Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC, το γαλλικό Υπουργείο Αθλητισμού αποφάσισε να αναστείλει τους αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, που θα γίνουν στο Παρίσι.

Στην Γαλλία, όπως φαίνεται, έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Μέσα στις ετοιμασίες είναι και η ανακαίνιση του «Σταντ Ντε Φρανς», προκειμένου να είναι έτοιμο του χρόνου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ξεκινήσουν την 21η του Ιουλίου και θα τελειώσουν στις 11 Αυγούστους, ενώ οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα ξεκινήσουν στις 28 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Άγνωτο παραμένει, το που θα γίνει φέτος και του χρόνου ο τελικός κυπέλλου της Γαλλίας. Επίσης ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για το που θα αγωνίζεται η εθνική Γαλλίας, αντίπαλος της εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Euro 2024, η οποία χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });