Τι μπορεί να συζητούσαν ο Ντιρκ Νοβίτσκι με τον Πύρρο Δήμα;

© Intime

i

© Intime

Τι μπορεί να συζητούσαν ο Ντιρκ Νοβίτσκι με τον Πύρρο Δήμα;

Ευτυχία Οικονομίδου 14:42 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 06.08.2024

Ένα παράξενο στιγμιότυπο και όμορφο στιγμιότυπο απαθανατίστηκε στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ελλάδα με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να τα... λέει με τον Πύρρο Δήμα.

Η Ελλάδα έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά απέναντι στη Γερμανία, ή όπως την αναφέρουν πολλοί «τη νέα δυναστεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ». Το ταλέντο και η σύμπνοια της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν ανίκητη, όμως και παρά την τεράστια προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας να περάσει στην επόμενη φάση, υπερίσχυσε με 76-63.

Στο γήπεδο όπου διεξήχθη η αναμέτρηση, την «Accor Arena», βρέθηκαν πολλοί εκλεκτοί άνθρωποι του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εκεί για να στηρίξει τους φίλους και συμπαίκτες του για να ακολουθήσει μετά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του, Νικόλ Ελευθεριάδου.

Συγκλονιστικός ξανά: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έδωσε όλα για την Εθνική (vid)

Συγκλονιστικός ξανά: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έδωσε όλα για την Εθνική (vid)

Για ακόμα μια φορά έδωσε τα πάντα, οδηγώντας την Εθνική. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε ξανά κόντρα στην Γερμανία, όμως η παρουσία του δεν αρκούσε για να έρθει η πρόκριση.

Παράλληλα, το παρών έδωσε και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, παρέα με τον πρώην Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα. Ο τελευταίος καθόταν δίπλα στον θρύλο της εθνικής Γερμανίας και των Ντάλας Μάβερικς, Ντιρκ Νοβίτσκι, ενώ οι δυο τους φάνηκαν να έχουν μία στιχομυθία με τις εκφράσεις των προσώπων τους να τα λένε... όλα.

© Intime © Intime

Πιθανότατα θα σχολίαζαν την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ελλάδα, αλλά κανείς δε μπορεί να το ξέρει με σιγουριά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });