Ο Ντρέιμοντ Γκριν «ξεγράφει» την Ελλάδα ενόψει Γερμανίας: «Δεν έχει αρκετό ταλέντο, θα χάσει με διψήφια διαφορά»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν «ξεγράφει» την Ελλάδα ενόψει Γερμανίας: «Δεν έχει αρκετό ταλέντο, θα χάσει με διψήφια διαφορά»

Sportal newsroom 11:32 - 05.08.2024

Σίγουρος και ξεκάθαρος για την έκβαση του προημιτελικού της Εθνικής κόντρα στην Γερμανία ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν, υπογραμμίζοντας πως η «γαλανόλευκη» δεν έχει αρκετό ταλέντο για να αντιμετωπίσει τα πάντσερ.

Τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων είναι προ των πυλών και η πρώτη «μάχη» είναι αυτή ανάμεσα στην Εθνική και την Γερμανία, στην Accor Arena, με φόντο μια θέση στην τετράδα και τη ζώνη των μεταλλίων. Το παιχνίδι θα είναι ένα remake του προημιτελικού του EuroBasket 2022, όταν οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ έφτασαν στη νίκη.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο σε όλο τον πλανήτη για την αναμέτρηση, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να σχολιάζει την αναμέτρηση, χρήζοντας ως ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση την Γερμανία.

Το αγωνιστικό προφίλ και τα... νούμερα της Γερμανίας: Το δίδυμο-φωτιά και οι «απαντήσεις» στον Αντετοκούνμπο (vids)

Το αγωνιστικό προφίλ και τα... νούμερα της Γερμανίας: Το δίδυμο-φωτιά και οι «απαντήσεις» στον Αντετοκούνμπο (vids)

Την ώρα που η Εθνική ομάδα με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το ματς της... ύπαρξής της (Τρίτη 6/8, 12:00) στο δρόμο προς την «τετράδα» του Ολυμπιακού Τουρνουά, η Γερμανία που θα σταθεί απέναντι, δημιουργεί πολλαπλές απειλές. Που ξεκινούν από τον Ντένις Σρέντερ και τον Φρανζ Βάγκνερ, αλλά δεν σταματούν εκεί!

Μάλιστα ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως δεν έχει αρκετό ταλέντο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Χέρμπερτ, προβλέποντας νίκη με διψήφια διαφορά των Γερμανών.

«Δεν πιστεύω πως η Ελλάδα έχει αρκετό ταλέντο για να ανταγωνιστεί τη Γερμανία. Πιστεύω πως η Γερμανία θα κερδίσει με διψήφια διαφορά. Παίζει απίστευτα καλά και δε βλέπω να αλλάζει αυτό μέχρι να παίξουν με την Αμερική. Θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα το δεύτερο φαβορί, για το ασημένιο μετάλλιο, η δεύτερη καλύτερη ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων», ήταν τα λόγια του φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });